top of page

wie ik ben

"Scharwyerveld blijft een mooie locatie waar we met trots naar kunnen terugkijken"

Anouk Das, Mosae Zorggroep

"Ik ken Franke als een gedreven interieurarchitecte die met passie en flair interieurs ontwerpt"

Gijs van der Sluis, HR-adviseur

"In haar ontwerpen laat Franke zien dat ze een sterk gevoel voor materiaal- en kleurgebruik heeft, ondersteund door praktische kennis van afbouw en fabricage"

Maurits Algra, directeur dJGA

"Vakvrouw, aardig en een goed inlevingsvermogen"

Als onafhankelijk ontwerper heb ik al heel vaak het voorrecht gehad om te werken in sectoren waar er een innovatieve wind waaide; de introductie van Het nieuwe Werken ( 1.0, 2.0 etc) in kantoren, de ‘koopzin’ opwekken in de foodretail en het creëren van Healing Environments in cure en care zorgomgevingen. En daartussendoor bijzondere opgaves als stilteruimtes, een theater, stands en het maken van verbouwingsplannen voor woningen. Al deze ervaringen maken me tot een allround interieurarchitect. Bouwkundig, afbouw, maatwerk en de inzet van meubelcollecties; ik werk vanuit het totaal en zie welk detail er toe doet. Mijn kracht is dat ik doorga tot het echt af is.

 

De inspirerende interactie met opdrachtgevers en gebruikers is mijn onuitputtelijke bron van energie en creativiteit. Een interieur begint altijd met gesprekken aan tafel, waar alle betrokken partijen hun wensen uitspreken. Ik luister en ontwerp ruimtes waarin mensen zich zo goed mogelijk voelen, ze beter presteren of makkelijker contact maken. Hun gezondheid, productiviteit, welzijn en geluk wil ik echt beïnvloeden door de omgeving. En daarvoor zet ik niet alleen functionaliteit en esthetiek in, maar ook andere ervaringen: wat je ziet, voelt, ruikt en hoort. Dat samen vormt het totale interieur. 

 

Ik ben blij met dit mooie vak en vertel je er graag meer over. Ik werk door heel Nederland en heb veel contacten in de interieurwereld, zodat ik de juiste partners en specialisten kan vinden als het project daar om vraagt. 

 

Voor mijn C.V. verwijs ik naar mijn LinkedIn-pagina. Voeg me meteen even toe, dan houden we contact.

opdrachtgevers waarvoor ik heb gewerkt, in dienstverband of als zelfstandige

Huibert van Driel, manager Saricon

"We waren op zoek naar een specifiek vloertegelmozaïek voor ons 100 jaar oude huis, maar het was steeds net niet.  Het advies van Franke heeft ons precies op het juiste spoor gezet."

Diet Kunst en Wim Timmerman

bottom of page