top of page

brainstormen

Een goed resultaat begint met het formuleren van ambities en van eisen. Een open gesprek waarin we de mogelijkheden verkennen werkt daarvoor vaak uitstekend. We lopen alles door, ik denk mee en formuleer de belangrijke kwesties.

ontwerpen

Op basis van de brainstorm, start ik met schetsen en tekenen. Ik maak eerst een voorlopig ontwerp, een aantal grove ideeën. Het beste idee werk ik tot in de puntjes uit.

bouwen

Als het ontwerp voor 100% voldoet, kunnen de prijsvorming en bouw van start gaan. Ik heb alle nodige technische kennis en kan het volledige bouwproces begeleiden.

stylen

Hoe slim en mooi een verbouwing ook is, zonder de juiste styling achteraf komt de sfeer minder tot zijn recht. Ik ondersteun daarin graag, van een klein advies tot fullservice.

Maar dit alles begint natuurlijk met een oriënterend gesprek. Wat is het doel, hoe kan ik daar bij helpen? Is bijvoorbeeld mijn hulp bij alle vier de stappen gewenst, of bij een stap in het bijzonder? Klik op onderstaande knop om volkomen vrijblijvend een afspraak te maken. 

Anker 1

brainstormen

Een ontwerp maken begint ermee dat ik naar je luister en voor je nadenk. Over wat je wil bereiken, maar ook over budget, tijd en planning. En over wat je echt niet wilt. Ik kijk en analyseer het pand of de ruimte. Zo ontstaat er snel een beeld van de mogelijkheden en de beste aanpak. Samen vormen we dan een idee van wat er allemaal moet gebeuren.

ontwerpen

Ontwerpen gebeurt in een aantal stappen en met regelmatig overleg. Meestal kom ik in de eerste stap met een paar verschillende en verrassende opties, want er zijn altijd meerdere mogelijkheden. Ik haal altijd de schoonheid, die vaak al verborgen zit in het pand, naar boven. Samen zoeken we dan de best passende optie uit, en vanuit daar maak ik een definitief, op maat gemaakt interieurontwerp. Hierin vind ik een optimum tussen functionaliteit en sfeer. Elk ontwerp is uniek, maar de overeenkomsten in mijn ontwerpen zijn altijd duurzaamheid, persoonlijkheid en bijzondere materialen.

Anker 2

bouwen

Om de verbouwing of inrichting perfect te laten verlopen en de klant zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, leg ik het ontwerp en de technische eisen vast in een bestek en uitvoeringstekeningen. Ik zoek de partijen, zoals aannemers en leveranciers, bij elkaar die de klus het beste kunnen klaren. Als dochter van een aannemer voel ik me op een bouwplaats als een vis in het water. Van daaruit kan ik het geheel - van de prijsafspraken tot en met de realisatie - volledig coördineren.

Anker 3

stylen

Een interieur is pas goed als het helemaal af is. De perfecte plant, een geweldige tafel als eye-catcher of een kunstwerk volledig tot zijn recht laten komen - styling doet zo ontzettend veel. Ik ken de juiste leveranciers en kan de volledige selectie verzorgen. En als je dit deel minder uit handen wil geven, kan ik je begeleiden op een zogenaamde 'winkeldag'.

Anker 4
bottom of page